Obchodziliśmy Międzynarodowy Dzień Pizzy i poznawaliśmy kuchnie świata korzystając ze sprzętu zakupionego w ramach programu Laboratoria przyszłości. W czasie koła technicznego uczniowie samodzielnie przygotowali pizzę. Największy, spośród uczestników koła technicznego, zwolennik zdrowej żywności przygotował dla wszystkich świeżą lemoniadę oraz pesto z bazylii.
Laboratoria przyszłości
Proszę określić gdzie leży problem:
Ostatnie aktualności
- Konkurs na „Koszyczek wielkanocny”...
- POKAZ I LEKCJA PIERWSZEJ POMOCY W...
- Turnieju Tańca Nowoczesnego
- Wycieczka do Torunia – pełna wrażeń i...
- Zdrowych Radosnych Świąt
- Z okazji Dnia Ziemi – fotobudka pełna...
- III miejsce w XXV Edycji „Pucharu...
- II miejsce w konkursie „Piotrków...
- I miejsce w Mistrzostwach Piotrkowa...
- I miejsce w Mistrzostwach Miasta w...