Obchodziliśmy Międzynarodowy Dzień Pizzy i poznawaliśmy kuchnie świata korzystając ze sprzętu zakupionego w ramach programu Laboratoria przyszłości. W czasie koła technicznego uczniowie samodzielnie przygotowali pizzę. Największy, spośród uczestników koła technicznego, zwolennik zdrowej żywności przygotował dla wszystkich świeżą lemoniadę oraz pesto z bazylii.
Laboratoria przyszłości
Proszę określić gdzie leży problem:
Ostatnie aktualności
- Sukces z języka niemieckiego
- Wyniki II edycji Dyktanda Rodzinnego
- Rejestracja kandydatów do szkół średnich
- "Niebieskie motyle są wśród...
- wycieczka do Sandomierza – Kazimierza...
- II edycja Dyktanda Rodzinnego
- ostatnia rozgrywka w Lidze Szachowej...
- WYCIECZKA DO TRÓJMIASTA I SZWECJI
- uroczysta akademia upamiętniająca...
- Konkurs na „Koszyczek wielkanocny”...