Lista tematów: [r.szk. 2016/2017]
LP. | NAZWA PROJEKTU EDUKACYJNEGO | OPIEKUN PROJEKTU | KARTA PROJEKTU |
---|---|---|---|
1. | Wszystkie Kolory Świata – światowy projekt UNICEF | Anna Szelest, Marta Szafranek | [zobacz] |
2. | PIOTRKÓW – MOJE MIASTO | Sylwia Baranowska | [zobacz] |
3. | Pytania Fermieg | Zbigniew Zasępa | [zobacz] |
4. | Sleeveface - ubierz się w książkę | Iza Szymczyk | [zobacz] |
5. | 800-lecie powstania Piotrkowa Trybunalskiego- Drzewa Pamięci | Katarzyna Burnant, Marzena Jakubik, Małgorzata Gruca i Anna Odrzywół | [zobacz] |
6. | Odnawialne i nieodnawialne sposoby uzyskiwania energii na terenie Piotrkowa Trybunalskiego | Katarzyna Burnant i Marzena Jakubik | [zobacz] |
7. | Gesunde Ernährung (Zdrowe odżywianie) | Monika Strzeszyńska | [zobacz] |
8. | Meine Stadt – Petrakau. (Moje miasto – Piotrków Trybunalski) | Monika Strzeszyńska | [zobacz] |
9. | Jasełka na wesoło | Jadwiga Żak | [zobacz] |
10. | Wielokulturowa historia Piotrkowa | Jadwiga Żak | [zobacz] |
11. | Starodruki w zbiorach Miejskiej Biblioteki Publicznej w Piotrkowie Trybunalskim | Elżbieta Jędrusiak, Beata Mielczarek | [zobacz] |
12. | Legendy piotrkowskie w formie teatrzyku Kamishibai | Elżbieta Jędrusiak, Beata Mielczarek | [zobacz] |
13. | Gesunde Lebensweise „Zdrowy tryb życia” | Beata Motyl-Kopertowska | [zobacz] |
14. | Ich und meine Stadt Petrakau "Ja i moje miasto Piotrków Trybunalski" | Beata Motyl-Kopertowska | [zobacz] |
15. | Wirtualny spacer po Piotrkowie Trybunalskim Legendy o Piotrkowie Trybunalskim | Magdalena Pielużek, Maciej Purgał | [zobacz] |
16. | PIOTRKÓW TRYBUNALSKI – MY HOME TOWN | Emilia Szadkowska, Julita Kostrzewa, Anna Grzesik, Aleksandra Rajkowska | [zobacz] |
17. | Elektronika w służbie nauki i wiedzy-egzaminator elektroniczny | Leszek Barycki | [zobacz] |
18. | Spacer po Układzie Słonecznym | Danuta Burzyńska - Szmigiel | [zobacz] |
19. | Thanksgiving in the USA. ( Święto Dziękczynienia w USA.) | Emilia Szadkowska, Julita Kostrzewa | [zobacz] |
20. | Śladami Pitagorasa | Agata Paul | [zobacz] |
[ Pobierz KARTĘ PROJEKTU EDUKACYJNEGO ]
[ Pobierz KARTĘ PRACY ZESPOŁU ]
[ Pobierz DEKLARACJĘ UCZESTNICTWA ]
[ Pobierz DEKLARACJĘ RODZICÓW ]
[ Pobierz KARTĘ OCENY PROJEKTU ]