Obchodziliśmy Międzynarodowy Dzień Pizzy i poznawaliśmy kuchnie świata korzystając ze sprzętu zakupionego w ramach programu Laboratoria przyszłości. W czasie koła technicznego uczniowie samodzielnie przygotowali pizzę. Największy, spośród uczestników koła technicznego, zwolennik zdrowej żywności przygotował dla wszystkich świeżą lemoniadę oraz pesto z bazylii.
Laboratoria przyszłości
Proszę określić gdzie leży problem:
Ostatnie aktualności
- I edycja konkursu pt. „Dzień Postaci...
- konkurs matematyczny dla uczniów klas...
- wycieczka do łódzkiego ZOO kl. Id i IIIc
- Uroczyste rozdanie kart pływaka
- prace plastyczne Jezus utajony
- „Dzień Pustej Klasy”
- Zielona Szkoła – Rimini 2025 - 25–31...
- uroczyste wręczenie dyplomów oraz...
- ŻYJ ZDROWO I KOLOROWO – Z JAK ZDROWIE
- I miejsce w województwie łódzkim